vaknade precis

Hallå alla..
Jag vaknade för en stund sen, sitter och äter frulle... är skittrött.. och jag ser verkligen INTE fram emot att ha fotografisk bild i TRE TIMMAR!? fyfan.. riktigt tråkigt....
Men ikväll smäller det hihihihi :D

Jag råkade somna

Mitt i allt somnade jag och vaknade till liv nu haha. Jag är så fruktansvärt trött!! Jag orkar inte plugga, det är så fruktansvärt tråkigt. Jag vill inte jag vill inte, som man brukade säga när man var lite och hade matteläxa. Jag har sprungit till köket för att hämta ett glas cola, GOOOTTTT! Nu hade jag faktiskt tänkt sätta igång med svenskan, men jag vet själv att jag inte kommer göra ett skit. Blir alltid så, man läser någons blogg, juste facebook och det, och det, och dittan och dattan. Sen whoops var klockan 23:00?!

Jaja.. får väl hoppas det går bra imorgon, det jag MÅSTE göra är iallafall en sammanfattning på 150 ord om vad jag ska prata om, det kan jag nog slänga ihop.. Nej nu ska jag göra något som faktiskt har hög värdering i mitt liv, iiiiiiiiiiiiiih BYE


Nu ligger jag i soffan

Hello! min sista lektion idag var inställd. SKÖNT! kom precis hem och har lagt mig i soffan. Jag tänkte sova en stund, är sjukt trött. Men om jag lägger mig nu så lär jag väl inte somna inatt, måste dessutom sätta igång med svenskagrejen. Det kommer gå bra så behöver inte träna så länge, jag vet bara inte hur jag ska formulera mig. Vi ska prata om "Relationer och Band" under 5 minuter. Jag ska alltså korta av 10 MÅNADER till fem minuter.
Det kommer nog gå eftersom jag är ganska värdelös på att prata, dessutom kommer mitt ansikte vara lika röd som en tomat. hehe.. min lärare är skrämmande, och är han ointresserad så visar han det, man känner sig så jävla liten och hjälplös.
Nej det kommer gå bra. Nu ska jag sluta pladdra skit och vila lite
vi hörs sen!

Här har ni mig imorgon kl 08.30 !


Ny dag, nya tag

Nu sitter jag här vaken, precis vaknat. Har gjort mig en smörgås med skagenröra på, gott!
Idag blir det skola, som vanligt.. sen MÅSTE jag hem och plugga till svenska nationella som jag har på fredag. Jag har muntliga... ush jag hatar muntligt.
Igår gjorde jag HELT slut med Martin. Han blev helt förstörd... jag fick grov ångest, vi satt och grät ikapp haha.
Men idag mår jag bättre, och jag hoppas han också gör det. Vi kommer ju vara vänner, vill inte släppa helt.. inte jag iallafall.

Nu måste jag sätta lite fart, ska gå till tåget om 25 min. pusspuss!

Hemma igen

Japp.. precis hemkommen.. har ingen större lust att blogga just nu.. ville bara slänga in ett inlägg. vi hörs imorgon

nu sitter jag..

.. hemma hos Martin efter en ganska rolig skoldag, hehe. Har fått mycket gjort för en gång skull. Dagen började med engelska där jag var duktig ;) På lunchen beslutade jag och Sylvia att vi skulle käka pizza på O'Pizzicato som ligger på södra station. VÄRLDENS godaste pizzor. Men dom skulle öppna om 10 minuter tydligen så vi bestämde oss för att äta i skolan, anars skulle vi nog avlida av hunger. Vi tar bussen, men istället för att den svänger höger så svänger den vänster. Vi sitter alltså på fel buss.. tittar bak och ser våran buss svänga höger. Alltså får vi gå till maten i 45 jävla minusgrader!
När svenskan började efter lunchen satte vi oss och gjorde om min etikuppgift. Den var inte så bra så nu gjorde jag om den.. eller.. jaa.. hehe.

Sedan for vi efter skolan mot Baresso och köpte en vaniljlatte var. SKITgod!
Nu sitter jag hemma hos Martin och väntar på honom. Vi ska väl äta något och prata ut om saker. Måste också hem och förbereda mig inför nationella på fredag! Det måste gå bra, vilket jag tror det gör. Mitt betyg i svenska ligger inte på topp, så jag måste skärpa mig.

Ska lägga mig i soffan och ta det lugnt nu.
Hörs!

Årets bästa låt

(höj ljudet)

Årets bästa låt må nog vara Unusual you.
Jag tänker på en enda människa när jag hör den här låten. Och det känns så tråkigt nu när det är över. Men den här låten kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och det kommer personen som jag tänker på också ha.



When im with you i can just be myself, your always where you say you will be, shocking cause i never knew love like this, could exist. <3

Snart börjar DH

ja klart ni ska se på det? börjar om ca 5 minuter :) satt och tittade på Youtube så hittade jag denna filmen när Lady Gaga sjunger paparazzi på VMA. Hon är så jävla GRYM!! Hon sjunger inte bara bra, hon sjunger ASBRA. Det är live dessutom.. Jag älskar delen i slutet när hon börjar blöda.. Så ävla snyggt!
Texten försvinner efter ca 40 sek..



bäst bäst bäst!!!

Kom precis hem..

Eller jag kom hem för typ 20 min sen.. har till och med hunnit trycka i mig lite mat. Jag och min pojkvän har nog gjort helt slut nu tror jag. Han ville fortsätta men jag vill inte, jag är helt enkelt inte kär längre. Vilket är väldigt tråkigt, men min kärlek till honom har vissnat.. Ses man väldigt lite så blir det så. Iallafall för mig. Men vi ska träffas imorgon och umgås, vi är såklart vänner!

Nu sitter jag framför datorn, skulle träffat Johanna en sväng men jag är så fruktansvärt trött, dessutom är det DH om en timme.. wiiie :D
Måste faktiskt söka lite jobb också, det går inte så bra för mig på den fronten men jag försöker. Är lite lat av mig. Men ett jobb måste man ju ha. Kan inte leva på mamma hela livet. Pengar pengar pengar.. ja herregud. ALLT kostar ju! Nej, nu ska jag ta mig en latte och slappa lite! vi hörs.


Sitter i Östeberga

ja precis, av alla ställen på jorden sitter jag i östberga just nu.. Vart i stan med Sylvia ett tag efter skolan, hon köpte en jättefin pälsväst till sin jacka.. Sedan gick vi runt lite i stan. Amir ringde och tvingade oss till waynes där han satt med Alexandra.
Där köpte vi en toast som jag drog i mig illare en kvickt. Köpte också två trisslotter som jag hoppades på vinst med.. MEN icke.

nu ska vi snart dra oss härifrån. bloggar när jag kommer hem igen.

fikade också efter mackan... amir ville såkart ha med sin fina iphone

jag säger godnatt nu!

jag är så fruktansvärt trött.. ska borsta tänderna och sedan hoppa i säng!
vi hörs imorgon!!

BloggE

Ja det verkar som jag tagit det eftersom det bara väller ut inlägg timme efter timme. Blev klar med Etikuppgiften nyss och har dessutom hunnit äta min kinamat också! Kände för en sväng in till stan eller något annat roande, men blir nog bara hemma eftersom ingen vill tydligen..!
Sitter och pumpar Lady gagas nya låt Bad Romance. Det är en av hennes bästa låtar enligt mig. Eller.. alla hennes låtar från plattan Fame är helt jävla grymma. Jag älskar Gaga och hon är så jävla cool. Hon har en helt EGEN stil och utan att skämmas så tar on på sig vad som helst, vilket jag tycker är stencoolt. Och med grädden på moset är hon ju en av världens vackraste KVINNOR.


Gaga <3 Patte


Håller på för fullt

Jag är faktiskt lite stolt. Det är inte ofta jag gör det jag ska, hehe.
Men nu gör jag det faktiskt och det är ganska roligt. När man väl kommer igång med något så blir det ju roligt, det måste ju gå bra också. Och nu går det bra! :D

Jag hungrar dessvärre ihjäl, ringde och beställde kinamat. GUUD så gott! jag ska bara vara hemma ikväll. jag orkar inte röra en fena, som igår. alkoholen har satt sina spår, har inte planerat att gå ut i helgen heller.. jag ska gå på bio istället :D!
På fredag klockan 22 at rigoletto blir det 2012 som jag länge har sett fram emot att få se!
Jag älskar naturkatastrofsfilmer, och jag tror starkt på denna händelsen. Jag är en liten hypokondriker haha..
Jag och Emma ska iallafall se den :)! och jag hoppas den är lika bra som den verkar ;)



Livet suger :)

Idag när jag vaknade var jag inte på mitt bästa humör om man säger så.
Sen i onsdags har jag sovit ytterst lite.. ja det är självförvållat men ändå. så idag när klockan ringde trodde jag det var ett skämt, det dära äckliga ljudet borrade sig in i mina öron och jag ville avlida. jag snoozade lite för länge och fick springa till tåget.
I skolan började lektionen med Konferens o Reception, som vi för det första inte ens behövde bara på.. underbart
Under lektionen kommer min lärare Karin fram och ger mig en IG varning (läs 3) i Konferens och reception, Småföretagande B och Projektarbete.
GUUUUD vad bra..!! inte för att det var direkt oväntat eftersom vårat UF företag suger hästballe.
Jag orkar inte med skolan!! jag ville verkligen typ frysa ned mig. Eller att jag går ut ur min kropp fast kroppen fortsätter plugga, sedan när man kommer tillbaka efter 2 timmar och hoppar in i kroppen igen så kan man allt :D!

Dessutom skulle vi få betyg på potatistemat (läs mellanösterntemat) och jag kunde såklart inte få det betyget eftersom min käre svenskalärare har slarvat bort mitt sista prov som jag gjorde. och jag vet att jag fick 14/16 rätt men han ville tydligen inte tro på det.. HAN RÄTTADE PROVET FRAMFÖR MIG?!?!!
GUUD jag blir så jävla irriterad!! låter som jag inte har fått mig något på länge... men så är inte fallet.. hihi.. :)
Nu måste jag sätta mig och... PLUGGA! jag ska skriva en uppgift i etik och sedan ska jag förbereda mig inför svenska nationella.. rolig kväll jag har framför mig :)



Hoppas ni får en roligare måndagskväll!

just nu ligger..

..jag i soffan.. jag mår så jävla dåligt.. är så sjukt trött, herregud!
jag funderar på att hitta på något, men det skulle jag inte orka. ligger nóg kvar här.. har lite att fundera över och ska bli en tidig kväll till sängen!

Nu måste jag ta mig i kragen

Ja, klart jag ska!
jag har festat sen i Onsdags så har inte haft tid. hehe
Var på GAYkryssningen (var tvungen att NOTERA gay eftersom det är så himla viktigt..) i Torsdags.
Jag, Emma, Sylvia och Philip gjorde östersjön osökert!
det var verkligen roligt!
Började torsdagen med ett glas vin eftersom jag var så fruktansvärt bakis sen i onsdags hehe.. drog till skolan och gjorde ingenting (som vanligt)
Efter skolan mötte Emma jag och Sylvia upp Philip då vi tog en tidig middag på ... Duck någonting hette det.
Sedan for vi mot Värtahamnen där båten 19.30 skulle avgå.. taggade till TUSEN!

När vi äntligen kommit på båten drog vi os ned till tax free och handlade alkohol till förfeste i hytten. efter ett x antal smirrnoffs drog vi oss til Starlight Palace?`där hela natten fortsatte..
Vart jag somnade denna natt har jag ingen aning om.. dagen efter fortsatte festen och sedan blev det pizza när båten landat. packade som svin åkte vi till gamla stan för att ta en snabb cider på torget.
Innerstad skulle ha någon fest på Clusret som blev en flopp enligt mig..

Igår fyllde sötaste linnea år så jag och emma drog oss till Stenhamra?! för middag. seedan for vi in mot stan och zipper!
jag blev hämtad klockan tre av martin och när vi kom hem somnade jag på 3 röda..

Idag ska jag inte göra ett jävla skit! mår som jag förtjänar och kontot svider....


I hytten och förar!


In i dimman hehe


Dagen efter, samma kläder och ännu mera sprit!


Sliten som man var såg man ändå ganska fräsch ut?!

På clustret



Och självklart zipper!!


Jag har verkligen haft en underbar lång-helg.. hoppas ni också haft det!!


Utången woooooh

Idag har jag varit i skolan o degat.. sedan träffade jag Martin.. min pojkvän, mitt ex.. aa jag vet inte riktigt.
Vi umgicks... mös.. lagade lite mat och kollade på film, sedan fick jag en ny telefon hihi!
nu har jag kommit hem och ska snart börja fixa mig lite. måste duscha och göra min fin i underlivet. :)
Jag ska ut med Johanna och Sofie.. det blir roligt, men inte länge.. ska ju på GAYkryssning imorgon :D astaggad!
får inte vara alltför förstörd.. :)
Visst vill ni också ha en BÖGkompis som mig? som jag läste i någon ful blondins blogg så var det tydligen det nya att ha en gaykompis, som man skulle ha på en hylla över datorbordet, istället för en Chihuahua.
Som man ska ha i koppel och göra allt man säger och vill... guud ni är så avundsjuka på mina vänner.. jag är ju inte bara bög, jag är ju snygg också.. daah im pathie the one and only liksom :)

Nej nu måste jag duscha måste lukta gott.. ska göra mig snygg.. det är ganska svårt att göra sig snygg.. jag är ju alltid snygg!


Tillbaka

Hallå alla!
jag är tillbaka nu efter en stunds torka.. sånt händer alltid!
Idag är jag inte världens gladaste person. Jag är faktiskt ganska ledsen, jag och min pojkcän gjorde slut igår. Har kännt ett tag att det är lite ur balans.. men nu när det är över så vet jag inte riktigt om det är de jag vill. Hela 2009 har vi ju varit tillsammans. Vi har gjort så mycket tillsammans. den 12 januari blev vi tillsammans. Efter våran första date i Paris förstod jag att jag ville vara med honom. Men allt kanske inte håller i alla väder. Det är inte en dans på rosor med ett förhållande.
Jag har haft ett underbart riktigt första förhållande!

Nu ska jag till skolan snart. Även om jag inte riktigt har lust med det, men jag vill inte missa något i skolan faktiskt. Jag kanske ska träffa Martin efter skolan, Vi slutar inte som ovänner, vilket är skönt. Vi får ju se också om det här är det bästa. Om båda saknar varandra så är det ju han och jag. Men vi får se..
Nu ska jag borsta tänderna och springa till tåget!

Det är iallafall bra att man har sina älskade vänner som tar hand om en nu!






RSS 2.0