Livet är bra underbart

Jag älskar Vintern, och framförallt SL under vintertider :)
Igår när jag skulle hem till Emma som bor på andra sidan stan från mig tog det mig 2 timmar, när det skulle tagit 41 minuter enligt SL (stockholms lokaltrafik?) För det första var mitt tåg sent i 48 minuter, sen är tåget jag ska byta till försenat i 16 minuter. :):):):)

När vi senare på kvällen ska röra oss till fridhemsplan ska vi gå till tåget, det ska gå 22:02, först står vi på stationen tills 22:20 och då säger dom att alla pendeltågen är inställda hela natten. så vi åker buss till rågsved där vi precis missar tuben, och nästa ska komma om 22 minuter, 22 minuter blir till 1 ½ timme. :) senare på tuben tar det oss 45 minuter att komma till fridhemsplan...
åååååh jag älskar livet :):)

Festen vi skulle på var iaf rolig :)
Idag är det bästa dagen på hela veckan.. SÖNDAG. :)


Hahahahahaha

Jag älskar folk som tar så illa upp över mitt söta lilla inlägg om särskrivningar. :D:D
"ÅÅÅH du kan inte ens stava "kan" rätt, idiot. naaw sötisar. Hahaha.. orka ens kommentera. MEEEEEEEEEEEEN (ååååååh nej... stavade jag "MEN" fel nu???????)

MEN?, tillbaka till verkligheten... Igår var jag och Emma på Sylvias jobb och krökade lite, senare runt elva gick vi vidare till PARADISE :D ovanligt?
där blev det drink efter drink efter drink. Klockan halv tre stupade jag och gick hem. Jag vet inte hur jag kom till nattbussen, men jag satt på den i alla fall. Jag sa för mig själv HELA resan "somna inte, somna inte" tills jag somnade :) och vaknade av att någon äcklig ryss till vakt petar på mig och säger att jag måste gå av... så mitt i natten gick jag hem.. i typ 1 timme.. jag fattade ingenting.. ush.. det var hemskt..

MEN jag lever som tur är :D:D
Och till alla er partysugna ikväll kommer VÄRLDENS bästa låt!!!!



RSS 2.0