Idiot

Ja, det är jag.. en riktig jävla idiot. jag blir så förbannad på mig själv.
Var ute i Fredags med Emma på Paradise och igår gick vi till Salavations fest på kolingsborg, riktigt roligt faktiskt.
Gjorde lite dumma saker, men det får jag stå för. Imorgon blir det kryssning, och jag lär RÅNA en bank eller två för jag är så jävla pank man kan bli, bra där Patrik ! :)

Emma och jag igår

LIGGA

Nej ligga fick man inte göra, jag är så jävla deprimerad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG

herre min skapare.. vad har hänt? jag har blivit en plugghäst?! Faktiskt tycker jag det är lite roligt att plugga nu, hehe
pluggade nyss lite rässkunskap inför provet imorgon. Igår var jag HEMMA (!?) hos emma och spelade guitar hero och tog det bara lugnt. Första gången jag INTE är ute sen jag fyllde arton, jag fick lite abstinens.. menmen.. jag överlevde. Martin åkte till USA idag och är borta en månad. Han ville ha med mig, han föreslog att jag skulle komma i mellandagarna. Vilket jag nästan vill göra.. men får se. Jag kommer sakna honom, men är nog bäst för oss om vi inte hörs eller ses på ett tag :)!

I fredags var jag iallafall ute. Jag Emma och Ida, på paradise (som vanligt) haha :D

Snygg som vanligt :)


Pluggar varje sekund

ja.. varje sekund.. jag är faktiskt rätt stolt över mig själv. igår jobbade jag och Sylvia över i 4 ½ timme i skolan och skrev en höstrapport till UF. Jag pluggade Buddhism i en timme, sen somnade jag, hehe
Men ikväll blir det inga undanflykter! ska pluggas, pluggas och pluggas! jag vill få MVG på provet som vi har på fredag.
Jag är intresserad av Hinduism och Buddhism faktiskt. Atman, Avatarer, Samsara ;) någon som vet vad det betyder? hehe.
nu ska jag snart gå till tåget!

DRUNKNAR!

Ja jag har inte bloggat på 100 år. Jag kan skylla på att jag drunknar, av SKOLARBETEN?! inte nog med att vi har hur mycket som helst att göra I SKOLAN så ska vi ha 15 prov per dag. Jag avlider! Nu är nog det mesta avklarat, det enda som är kvar innan jullovet nästa onsdag är:
Prov i Smoföretagande B, Religion A, Rättskunskap A, Uppgift i Fotografisk bild, Höstrapport från UF-företaget.
Sedan kan man andas ut. men det är som sagt EN VECKA KVAR!
I helgen blir det supa iallafall!!
Ska nog snart lägga mig och sova, är så sjukt trött. även fast jag somnade 21:30 igår, skolan gör mig så trött.. Inte lätt att vara Patte inte!


RSS 2.0