-

Orka med lögner. Näää

Nattinlägg

Halloj!!
Nu sitter jag här hemma. Har varit i stan idag och träffat min pappa och hans tjej.
Kollat på julgrejen på NK som min pappas tjejs dotter har gjort och sedan gick vi till grand hotell och åt lunch.

Sedan for jag hem och har varit inne nästan hela kvällen, Söndag är en riktig slappardag tycker jag!
Har bokat biljett till Piteå dit jag far på Onsdag och är borta till Tisdag. hehe...
Träffar ju en kille där uppe, vilket är lite tråkigt. Att han bor där menar jag, hehe.. lite långt ifrån varandra. Men det hindrar inte mig :P så det ska bli kul =)

Nu tänkte jag titta på en film och sedan sova!
Godnatt

Fredag, ett måste?

Idag är det fredag. Usch vilken ångest. Jag får en känsla av att man måste göra något bara för att det är fredag. Det blev inget jobb för mig denna helg så jag åkte hem till shagy. Vi gick ut och käkade, tog en sväng förbi systemet och nu pimplar vi vin! Utgång blir det också, det var typ tre månader sedan sist som jag var ute så det ska bli riktigt roligt!!!

Vart vi ska har jag absolut ingen aning om, det kanske är då det blir som roligast. Om man bara går till något random ställe.

Men vi får se. Kanske ska möta upp Amir och några på entourage, men jag är absolut inte sugen på att gå dit. Men vi får se. Hoppas ni får en trevlig kväll, jag ska försöka ha det iaf =)

Music

Jag bara älskar Rihannas nya album "LOUD" så jävla bra!!! Tänkte länka till två av mina favoritlåtar från albumet. På tal om bananer är jag rätt glad idag (natt) Längtar till nästa vecka, verkligen. och hoppas att jag får jobba över helgen, men det kommer nog inte gå. De behövde inga folk än så länge. och jag menar. det är helg nu!! har inte varit ute på säkert 3 månader så det kanske är dax.. får se



Godnatt =)

-

Idag mår jag bättre. sov som en prins, det är rätt skönt att vara hemma igen samtidigt som jag vill tillbaka. Jag har verkligen inte gjort någonting idag, bara varit. fruktansvärt skönt. Nu när jag jobbar som jag gör tar jag gärna vara mer på tiden och tar det lugnt istället för att ränna på stan. Nästa vecka ska jag få ha min systers lägenhet, det ska bli riktigt skönt! Hoppas jag får jobba över helgen iaf, tiden går som mycket fortare då! Skönt att få komma bort lite och bara jobba. Slippa tänka på allt och alla. Jag skulle behöva lite tid för mig själv tror jag. Jag bryr mig för mycket om andra, vad dom gör och var dom är. Vart är jag själv då?

RSS 2.0